MT-1

Rreth kompanisë sonë

Çfarë bëjmë ne?

Për të përmbushur kërkesën e klientëve të rrjedhës së poshtme për prodhim më të pastër, ne po ndërtojmë një linjë të re të prodhimit të grupeve kryesore të para-shpërndara.
Përveç kësaj, Rodon vazhdon t'i kushtojë vëmendje kërkimit dhe zhvillimit të artikujve të rinj kimikë bazuar në tregun vendas dhe të huaj.Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë formulim profesional të produkteve dhe shërbime udhëzuese teknike për klientët, si dhe ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse për produktet ndihmëse.

shikoni më shumë

Produkte të nxehta

Produktet tona

Na kontaktoni për më shumë mostra

Sipas nevojave tuaja, dhe t'ju ofrojë produkte më të vlefshme.

KËRKESË TANI
 • Ne ofrojmë formulim profesional të produktit dhe shërbime udhëzuese teknike për klientët.

  Shërbimet

  Ne ofrojmë formulim profesional të produktit dhe shërbime udhëzuese teknike për klientët.

 • Ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse për produktet ndihmëse.

  Zgjidhjet

  Ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse për produktet ndihmëse.

 • Parimi ynë i menaxhimit është përcaktuar si

  Menaxho Tenet

  Parimi ynë i menaxhimit përkufizohet si "Cilësia së pari, Kredia më së shumti, përfitimi i ndërsjellë".

logo3

Informacioni i fundit

Lajme

Lajme
Në situatën aktuale ndërkombëtare, përhapjen e vazhdueshme të epidemisë globale dhe situatën komplekse dhe të rëndë ekonomike dhe tregtare ndërkombëtare, Kina ka marrë drejtimin në kontrollin me sukses të epidemisë...

Ekspozita Ndërkombëtare Gba në teknologjinë e gomës...

Në situatën aktuale ndërkombëtare, përhapjen e vazhdueshme të epidemisë globale dhe situatën komplekse dhe të rëndë ekonomike dhe tregtare ndërkombëtare, Kina ka marrë drejtimin në kontrollin me sukses të epidemisë dhe promovimin e rimëkëmbjes dhe zhvillimit ekonomik....

Një zhvillim i madh potencial i aksionit të gomës...

Furnizimi i bollshëm i burimeve të gomës në rrjedhën e sipërme dhe zhvillimi i shpejtë i industrisë së automobilave në rrjedhën e poshtme kanë krijuar kushte të favorshme për zhvillimin e industrisë së gomave në Tajlandë, e cila gjithashtu ka çliruar kërkesën e aplikimit të tregut të përshpejtuesve të gomës...