faqe_header11

Produktet

 • Antioksidant gome Ippd 4010na Cas:101-72-4 me çmim të lirë për gomë gome

  Antioksidant gome Ippd 4010na Cas:101-72-4 me çmim të lirë për gomë gome

  Fletë ose granula kafe të errët në të purpurt.Dendësia prej 1,14 vajra të tretshëm, benzen, acetat etilik, disulfid karboni dhe etanol, vështirë të tretshëm në benzinë, i patretshëm në ujë.Ofron veti të fuqishme antioksidante me temperaturë të lartë të shkëlqyer dhe rezistencë përkulëse ndaj përbërjeve të gomës.

  • Emri kimik:4010NA (N-izopropil-N'-fenil-p-fenilendiaminë)
  • Formula molekulare: C15H18N2
  • Struktura molekulare:Antioksidant gome Ippd
  • EINECS Nr.: 202-969-7
  • Numri CAS: 101-72-4
 • Antioksidant gome Tmq/Rd Cas:26780-96-1 me cilësi të besueshme për gomë gome me çmim konkurrues

  Antioksidant gome Tmq/Rd Cas:26780-96-1 me cilësi të besueshme për gomë gome me çmim konkurrues

  Qelibar në kafe të lehtë ose grimcuar.Pa helm, i patretshëm në ujë, i tretshëm në benzen, kloroform, aceton dhe disulfid karboni.Hidrokarbure të lehta të tretshme të naftës.

  • Emri kimik: 2,2,4-Trimethy1-1,2-Dihidroquinoline,Oligomere
  • Formula molekulare: (C12H15N)n
  • Pesha molekulare: (173.26)n
  • Numri CAS: 26780-96-1
  • Struktura molekulare:detaj1
 • Antioksidant gome Mb(Mbi) C7h6n2s Cas 583-39-1 Antioksidant gome

  Antioksidant gome Mb(Mbi) C7h6n2s Cas 583-39-1 Antioksidant gome

  Antioksidanti i gomës MB(MBI) është pluhur i bardhë, por nuk ka erë, i hidhur.Përqindja prej 1.42.i tretshëm në etanol, aceton dhe acetat etil, i patretshëm në eterin e naftës, dioksid metani, tetraklorur karboni, benzen dhe i patretshëm në ujë.Stabilitet i mirë i ruajtjes, pa ndotje për antioksidantin e dytë.

  • Emri kimik: 2-Merkaptobenzimidazol
  • Formula molekulare: C7H6N2S
  • Struktura molekulare:Antioksidant MB
  • EINECS Nr.:209-502-6
  • Numri CAS: 583-39-1
 • Ndërmjetësues organik: 2-Etilheksanol

  Ndërmjetësues organik: 2-Etilheksanol

  • Emri kimik: 2-Etilhexanol
  • Formula molekulare: C8H18O
  • EINECS Nr.:203-234-3
  • Numri CAS: 104-76-7
  • Pastërtia: HPLC> 99.5%
  • Pika e shkrirjes: -76 °C (lit.)
  • Kodi HS: 29051610
  • Struktura molekulare:Etilheksanol
 • Ndërmjetësues organik: formamid

  Ndërmjetësues organik: formamid

  • Emri i produktit:formamide
  • CAS Nr:75-12-7
  • Formula molekulare:CH3NO
  • Pesha molekulare: 45.04
  • Pamja: Lëng pa ngjyrë
  • EINECS Nr.:200-842-0
  • Certifikimi:ISO9001:2008
 • Ndërmjetësues organik: DMSO

  Ndërmjetësues organik: DMSO

  • Emri i produktit: Dimetil Sulfoksid / DMSO Liquid
  • CAS Nr:67-68-5
  • Formula molekulare: C2H6OS
  • Pesha molekulare: 78.12
  • Pamja: lëng transparent pa ngjyrë me erë të fortë irrituese
  • EINECS Nr.:200-664-3
  • Certifikimi:ISO9001:2008
 • Hidrat hidrosulfidi i natriumit (NaHs)

  Hidrat hidrosulfidi i natriumit (NaHs)

  Kristal flake të verdhë ose të verdhë.Lehtë për t'u deliques.Në pikën e shkrirjes, sulfidi i hidrogjenit çlirohet.Lehtësisht i tretshëm në ujë dhe alkool.Tretësira ujore është shumë alkaline.Ai reagon me acidin për të gjeneruar sulfid hidrogjeni.Shije e hidhur.Industria e bojës përdoret për sintetizimin e ndërmjetësve organikë dhe agjentit ndihmës për përgatitjen e ngjyrave të squfurit, dhe industria e lëkurës përdoret për depilimin dhe rrezitje të lëkurës.

  • Emri kimik: hidrosulfidi i natriumit
  • Formula molekulare: NaHs
  • OKB Nr.: 2949
  • Numri CAS: 16721-80-5
  • EINECS Nr.: 240-778-0
 • Përshpejtues i vullkanizimit të gomës TBBS (NS)

  Përshpejtues i vullkanizimit të gomës TBBS (NS)

  • Emri kimik: (N-tert-butilbenzotiazole-2-sulfenamid
  • Formula molekulare: C11H14N2S2
  • Pesha molekulare: 238.37
  • Numri CAS: 95-31-8
  • Struktura molekulare:struktura3
 • Përshpejtues i vullkanizimit të gomës CBS (CZ)

  Përshpejtues i vullkanizimit të gomës CBS (CZ)

  Pluhur ose grimcuar me ngjyrë gri-të bardhë ose të verdhë të lehtë, me pak të hidhur, jo toksik, Dendësia është 1,31-1,34.I tretshëm në benzen, toluen, kloroform, disulfid karboni, diklorometan, aceton, acetat etil, i patretshëm në etanol, i patretshëm në ujë, acid i holluar, alkali i holluar dhe benzinë.

  • Emri kimik: N-ciklohekzilbenzotiazol-2-sulfenamid
  • Formula molekulare: C13H16N2S2
  • Struktura molekulare:struktura2
  • Paketimi: 25 Kg/Qes
  • Pesha molekulare: 264.39
  • Numri CAS: 95-33-0
 • Përshpejtuesi i vullkanizimit të gomës MBT (M)

  Përshpejtuesi i vullkanizimit të gomës MBT (M)

  Pak me erë, shije të hidhur, jo toksike, graviteti specifik 1.42-1.52, pika fillestare e shkrirjes mbi 170℃, lehtësisht e tretshme në acetat etil Në tretësirën e holluar të esterit, acetonit, hidroksidit të natriumit dhe karbonatit të natriumit, është i tretshëm në etanol, i patretshëm në benzinë, i patretshëm në ujë dhe benzinë.Stabiliteti i ruajtjes.

  • Emri kimik: 2-Merkaptobenzotiazol
  • Formula molekulare: C 7 H 5 NS 2
  • Pesha molekulare: 167,23
  • Numri CAS : 149-30-4
  • Struktura molekulare:struktura1