МТ-1

За нашата компанија

Што ќе правиме?

Со цел да ја задоволиме побарувачката на клиентите низводно за почисто производство, градиме нова пред-дисперзирана главна линија за производство на серија.
Покрај тоа, Родон продолжува да посветува внимание на истражување и развој на нови хемиски производи врз основа на домашниот и странскиот пазар.Во исто време, обезбедуваме професионални услуги за формулација на производи и технички насоки за клиентите и обезбедуваме сеопфатни решенија за помошни производи.

Гледај Повеќе

Топли производи

Нашите производи

Контактирајте не за повеќе примерок

Според вашите потреби, и да ви обезбеди повеќе вредни производи.

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
 • Ние обезбедуваме професионални формулирање на производи и услуги за технички насоки за клиентите.

  Услуги

  Ние обезбедуваме професионални формулирање на производи и услуги за технички насоки за клиентите.

 • Обезбедуваме сеопфатни решенија за помошни производи.

  Решенија

  Обезбедуваме сеопфатни решенија за помошни производи.

 • Нашиот принцип на управување е дефиниран како

  Управувајте со Тенет

  Нашиот принцип на управување е дефиниран како „Квалитет на прво место, Кредит најмногу, меѓусебна корист“.

логото3

Најнови информации

Вести

Вести
Во однос на актуелната меѓународна ситуација, континуираното ширење на глобалната епидемија и сложената и тешка меѓународна економска и трговска ситуација, Кина го презеде водството во успешното контролирање на епидемијата...

Меѓународната изложба на Gba за технологија на гума...

Во однос на актуелната меѓународна ситуација, континуираното ширење на глобалната епидемија и сложената и тешка меѓународна економска и трговска ситуација, Кина го презеде водството во успешното контролирање на епидемијата и промовирање на економското закрепнување и развој....

Голем потенцијал за развој на гумата...

Обилната понуда на гумени ресурси нагоре и брзиот развој на низводно автомобилската индустрија создадоа поволни услови за развој на индустријата за гуми во Тајланд, што исто така ја ослободи побарувачката за примена на пазарот на гумени акцелератори...