page_header11

Производи

 • Гумен антиоксиданс Ippd 4010na Cas:101-72-4 со евтина цена за гума

  Гумен антиоксиданс Ippd 4010na Cas:101-72-4 со евтина цена за гума

  Темно кафеава до виолетова кафена снегулка или гранули.Густина од 1,14 растворливи масла, бензен, етил ацетат, јаглерод дисулфид и етанол, тешко растворлив во бензин, нерастворлив во вода.Обезбедува моќни антиоксидантни својства со одлична висока температура и отпорност на виткање на гумени соединенија.

  • Хемиско име: 4010NA (N-изопропил-N'-фенил-p-фенилендиамин)
  • Молекуларна формула: C15H18N2
  • Молекуларна структура:Гумен антиоксиданс Ippd
  • EINECS бр.: 202-969-7
  • CAS број: 101-72-4
 • Гумен антиоксиданс Tmq/Rd Cas:26780-96-1 со сигурен квалитет за гумени гуми со конкурентна цена

  Гумен антиоксиданс Tmq/Rd Cas:26780-96-1 со сигурен квалитет за гумени гуми со конкурентна цена

  Килибарна до светло кафена снегулка или зрнеста.Без отров, нерастворлив во вода, растворлив во бензен, хлороформ, ацетон и јаглерод дисулфид.Малку растворливи нафтени јаглеводороди.

  • Хемиско име: 2,2,4-тримети1-1,2-дихидрохинолин, олигомери
  • Молекуларна формула: (C12H15N)n
  • Молекуларна тежина: (173,26)n
  • CAS број: 26780-96-1
  • Молекуларна структура:детал 1
 • Гума антиоксиданс Mb(Mbi) C7h6n2s Cas 583-39-1 Гума антиоксиданс

  Гума антиоксиданс Mb(Mbi) C7h6n2s Cas 583-39-1 Гума антиоксиданс

  Гумениот антиоксиданс МБ(МБИ) е бел прав, но нема мирис, горчлив.Соодносот од 1,42.растворлив во етанол, ацетон и етил ацетат, нерастворлив во нафтен етер, метан диоксид, јаглерод тетрахлорид, бензен и нерастворлив во вода.Добра стабилност на складирање, без загадување за антиоксиданс секунда.

  • Хемиско име: 2-меркаптобензимидазол
  • Молекуларна формула: C7H6N2S
  • Молекуларна структура:Антиоксиданс МБ
  • EINECS бр.:209-502-6
  • CAS број: 583-39-1
 • Органски посредник: 2-етилхексанол

  Органски посредник: 2-етилхексанол

  • Хемиско име: 2-етилхексанол
  • Молекуларна формула: C8H18O
  • EINECS бр.:203-234-3
  • CAS број: 104-76-7
  • Чистота: HPLC> 99,5%
  • Точка на топење: -76 °C (лит.)
  • HS код: 29051610
  • Молекуларна структура:Етилхексанол
 • Органски посредник: формамид

  Органски посредник: формамид

  • Име на производ: формамид
  • CAS бр:75-12-7
  • Молекуларна формула: CH3NO
  • Молекуларна тежина: 45,04
  • Изглед: безбојна течност
  • EINECS бр.: 200-842-0
  • Сертификација: ISO9001:2008
 • Органски посредник: DMSO

  Органски посредник: DMSO

  • Име на производ: Диметил сулфоксид / DMSO течност
  • CAS бр:67-68-5
  • Молекуларна формула: C2H6OS
  • Молекуларна тежина: 78,12
  • Изглед: безбојна проѕирна течност со силен иритирачки мирис
  • EINECS бр.:200-664-3
  • Сертификација: ISO9001:2008
 • Натриум хидросулфид хидрат (NaHs)

  Натриум хидросулфид хидрат (NaHs)

  Жолта или жолтеникава снегулка кристали.Лесно се брише.На точката на топење се ослободува водород сулфид.Лесно растворлив во вода и алкохол.Водениот раствор е силно алкален.Тој реагира со киселина за да генерира водород сулфид.Горчлив вкус.Индустријата за бои се користи за синтеза на органски меѓупроизводи и помошни средства за подготовка на сулфурни бои, а кожарската индустрија се користи за депилација и штавење на кожи.

  • Хемиско име: натриум хидросулфид
  • Молекуларна формула: NaHs
  • ООН БР.: 2949
  • CAS број: 16721-80-5
  • EINECS бр.: 240-778-0
 • Акцелератор за вулканизација на гума TBBS (NS)

  Акцелератор за вулканизација на гума TBBS (NS)

  • Хемиско име: (N-терц-бутилбензотиазол-2-сулфенамид
  • Молекуларна формула: C11H14N2S2
  • Молекуларна тежина: 238,37
  • CAS број: 95-31-8
  • Молекуларна структура:структура3
 • Акцелератор за вулканизација на гума CBS (CZ)

  Акцелератор за вулканизација на гума CBS (CZ)

  Сиво-бел или светло жолт прав или зрнест, со малку горчлив, нетоксичен, густината е 1,31-1,34.Растворлив во бензен, толуен, хлороформ, јаглерод дисулфид, дихлорометан, ацетон, етил ацетат, нерастворлив во етанол, нерастворлив во вода, разредена киселина, разредена алкали и бензин.

  • Хемиско име: N-циклохексилбензотиазол-2-сулфенамид
  • Молекуларна формула: C13H16N2S2
  • Молекуларна структура:структура2
  • Пакување: 25 Kg/Вреќа
  • Молекуларна тежина: 264,39
  • CAS број: 95-33-0
 • Акцелератор за гумена вулканизација MBT (M)

  Акцелератор за гумена вулканизација MBT (M)

  Малку мирисна, горчлив вкус, нетоксичен, специфична тежина 1,42-1,52, почетна точка на топење над 170℃, лесно растворлив во етил ацетат Во разреден раствор на естер, ацетон, натриум хидроксид и натриум карбонат, растворлив во етанол, нерастворлив во бензен, нерастворлив во вода и бензин.Стабилно за складирање.

  • Хемиско име: 2-меркаптобензотиазол
  • Молекуларна формула: C 7 H 5 NS 2
  • Молекуларна тежина: 167,23
  • CAS број : 149-30-4
  • Молекуларна структура:структура1